onsdag 29 augusti 2007

Mardrömmen personifierad

Kan någon tänka sig någon mer fasansfullt än en jättehund med ett kattlikt psyke ? Mardrömmen är fulländad.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Lite som en leopard eller den numera utdöda sabeltandade tigern?

Farligt och läskigt noonetheless.

Anonym sa...

The Schulmeister is filmed on location before a LIVE STUDIO AUDIENCE! /Pontus Lindberg

Anonym sa...

Jag får också panik när jag ska pasera stora hundar. Jag tar långa omvägar medan både hjärta och hjärna bultar och samtidigt vet jag att jag är lite löjlig, men men...
teo

Anonym sa...

Haha, det var jag som skrev så! Kanske inte så lätt att förstå om man inte har umgåtts med dessa hundar, hehe, typiskt hundmänniskosnack, jag erkänner!

Kanske skulle dra till med vänlig, ointresserad av främlingar (inte komma fram, dregla, vifta, hälsa som andra hundar), självständig (inte klängig) istället?

När man är van vid hundar så delar man inte upp dem i farliga och snälla, utan mer i olika sätt att vara social på, olika arbetsuppgifter, osv... Lite som du delar in dina söner i olika temperament.

Sandy sa...

HAHA! Det är faktiskt sant =)

Anonym sa...

Känsliga tant

Stora Morran sa...

Det skulle faktiskt vara läskigt på riktigt. Jag gillar hundar men katter kan vara oberäkneliga som få.

Daniel sa...

Det här är 1000 gånger mer skrämmande.
En gnällig tant som bara för att hon är mor till den osympatiske elaka fjanten Alex får en stor bloggpublik.
Och hon bloggar sitt gnäll.
Blogga om hur mkt du skäms över honom kanske? Förslag bara.. Måste ju finnas en del där? Annars är det ju fel på tant.

Anonym sa...

Ja för katter är ju bland de värsta djur som finns, ska vi tala om en art som borde utrotas så är det katter, lömska, hemska katter som kissar överallt. FY!

Anonym sa...

Daniel, du är min hjälte!! Fan vad skönt med någon som säger hur det ligger till. En gammal kärring med alldeles för lite att göra. Dessutom en uppenbar BF ovanpå det. Dessutom är hon kort också... Gör oss alla en tjänst, lägg ner Lisette.

Lotta sa...

Jag kan tänka mig en värre mardröm. Tänk att det finns en kille som skapat ett djävla ståhej kring sin person och sina åsikter, och sen försöker hans mamma baxa in sig på samma bana och i sin längtan efter samma bekräftelse som sonen får rapar hon upp massa skit.

Usch sa...

HAHAHA!
Mycket läskig kombination - jättehund med kattlikt psyke, alltså. Extremt obehagligt. En jättestor hund som stryker omkring och är nyckfull. Ibland vill den leka, ibland vill den vara för sig själv. Ibland får man klappa den, men ibland ryter den till och kanske bits för att få bli lämnad ifred. Ibland är den uppfordrande och vill ha uppmärksamhet och mat. Oftast ligger den bara i ett krypin (ett stort krypin, då) och tittar och tittar. Kanske sover, men mest tittar. Man vet inte om den tittar gillande eller ogillande.

Pippi L sa...

Det är ju välförtjänt om du har just en sån mardröm där jättehunden med det kattlika psyket äter upp dig natt efter natt efter natt. Du är ju en gammal kärring, lär dig att uppföra dig som åtminstone en femåring. Funkar inte det så hoppas jag matten på Pontonjärgatan slår något hårt i huvudet på dig.

Anonym sa...

Klart tanten är maktgalen.

Alles klar Frau Kommisar !

Du hade passat jävligt bra bland brunskjortorna på 30-talet.