fredag 21 september 2007

Morgonmoln

Nej, naturligtvis inte Katrin. Som är en glad, ung och alltigenom älsklig men lite småtokig och ovanlig person. Den tant jag pratade om är förfärlig. Otroligt läskig. Ruskig, faktiskt.
Katrins barn vill jag gärna bli farmor till.

Det är en ljuvlig dag. Var uppe inatt vid 4-tiden och såg på stjärnorna. Och så kom ett tunt vitt molnsjok. Det finns ju nattmoln. Det här var ett morgonmoln. Har vandrat runt Riddarfjärden. Skolkar idag och ska äta en lång lunch med Carl Johan. Han heter Carl Johan därför att han är en sån. Alex är Alex fast han heter Alexander.
Är det någon av er som läser tidningen Vi ? De vill intervjua mig om mitt bloggande. Jag funderar. Men det är en så väldigt fin tidning, som jag trodde var nerlagd för länge sedan. Riktigt, riktigt bra. Håller någon med?

16 kommentarer:

Anonym sa...

kör på!

Anonym sa...

Japp. Vi är bästa tidningen. Den tar längst tid att läsa eftersom man fastnar och läser klart näswtan varje text.
Lotta

Håkan (hakke) sa...

Senast jag träffade dig var när vi hamnade bredvid varandra på lunchen förra hösten. Ditt lunchsällskap har jag bara träffat vid detta tillfälle, men jag kan bara hålla med; han är verkligen en Carl Johan.

Bra att tidningen vill intervjua dig, som ser på bloggandet med nya friska ögon, och inte bara de gamla vanliga stofilerna. Om du skulle vara ansvarig för den interna kommunikationen på en arbetsplats, skulle du då föreslå att intranätet inkluderade personliga bloggar?

Ann Östman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ann sa...

Ja, tidningen VI är fn alldeles utmärkt. Jag ser fram emot att få läsa en intervju med dig i den!

Karin sa...

Ja, tidningen Vi är helt fantastisk. Det känns som om de tänker efter noga innan de skriver, och man måste läsa långsamt bara därför. Tacka ja! Tänk bara att få prata med en Vi-journalist! Och jag vill läsa, jag läser alltid Vi (jag är ett barn av kooperationen :-)) och jag vill läsa den artikeln!

teo sa...

Å, du är tillbaka kära Lisette! Bra! Det behövs lite fler skribenter av din genre i bloggvärlden. Tidningen Vi har jag vare sig sett eller tänkt på sedan min barndom men det verkar vara ett seriöst forum att synas i. Hur stor kan deras upplaga vara idag och vilka läser denna tidning? Jag bara undrar sådär lite nyfiket.

Fuschia sa...

Tycker om ditt sätt att beskriva saker! Att uppleva t ex en jättetidig morgon är så otroligt vackert & stämningsfyllt oavsett väder!

Magnus sa...

Jag läste tidningen Vi när jag var åtta år gammal. Du skriver f.ö. bra, men det är ju ingen överraskning.

Elin sa...

VI! känner jag absolut till, mamma mormor moster har prenumererat i evigheter och jag, som är 28 år idag, har läst den så länge jag kan minnas! Fantastiskt bra!

C sa...

Åh, nostalgi! Jag hade förrut äldre släktingar som prenumererade på Vi. Givetvis läste jag tidningen och gillade den. Säg till när artikeln publiceras!

C sa...

Åh, nostalgi! Jag hade förrut äldre släktingar som prenumererade på Vi. Givetvis läste jag tidningen och gillade den. Säg till när artikeln publiceras!

Erik sa...

Tidningen VI är fenomenal. Hög kvalitet, men ändå inte träig. Exempelvis notisen om Tanja Suhinina och hennes telesexbok Phonephucker visar att VI varken är pryda eller oemottagliga för ekivoka infallsvinklar och efemära fenomen i tiden.

Kitty sa...

Lisette. Tacka ja till Vis erbjudande! Det är en eminent tidning som åter bevisar sin styrka genom att ha tillfrågat dig. Jag ser fram emot att läsa den intervjun.

Anonym sa...

Vi är min favorit alla kategorier! Den har allt.

Student sa...

Vi är väldigt bra tidning. Hur gick det med intervjun? Ska man börja leta?